Bloemwerk

Bloemwerk maakt je blij!

Bloemen maken je blij, zorgen voor sfeer in geur in huis of je bedrijf. Geniet van de geuren en de kleuren.  En natuurlijk verdient iedere plant de juiste pot of vaas. Dus ook daarin hebben wij een mooi exclusief aanbod.

In de nieuwe sfeervolle bloemenwinkel van Bloemenvandebuurman in Anna Paulowna vind je de mooiste bloemen, planten, boeketten en woonaccessoires. Wij hebben voor iedereen wel iets te bieden. Of je nu op zoek bent naar een origineel cadeau, een bedankje of als je jezelf een keer wilt verwennen; je bent bij ons aan het juiste adres.

Mijn werk is altijd herkenbaar en uniek. Ik sta voor kwaliteit, originaliteit, creativiteit en bekwaamheid. Ik kan voor elke gelegenheid een mooi bloemarrangement  maken. Ik werk al meer dan 20 jaar in de bloemen. Mijn werk is mijn passie, daar ga ik 200% voor. Wilt u een uniek bloemwerk, ik denk graag met uw mee. Mijn werk is heel divers. Een van mijn specialisaties is het maken van rouwwerk en bruidswerk.

 

Ik kan bloemwerken maken voor de aankleding van een feest, zaal of hotel. Bruidsboeketten, bloemcorsages, rouwbloemwerken. Ik ben van alle markten thuis. Gaat u een feest geven of heeft u een bedrijf waar u wekelijks een mooi boeket of bloemstuk geleverd wilt hebben. Het is allemaal mogelijk. Wij denken graag met u mee.


Kom eens een keer langs en laat je verrassen bij ons in de winkel aan de Molenvaart 17a in Anna Paulowna

Weekendboeketje, Toefje bloemen

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag hebben wij onze weekendaanbiedingen.

Toefje bloemen € 2,95
( een leuk klein toefje bloemen dat vrolijkheid in je kamer brengt)

Weekendboeketjes € 5,00 / € 7,50
(Mooie weekendboeketjes, steeds anders , brengt sfeer en vrolijkheid in je kamer)