Bloemworkshop Schagen

Bloemworkshop Schagenbloemworkshop schagen

Bloemworkshop Schagen bij feestwinkel de Scharrelboet. Hou je van bloemen? Vindt je het leuk om een keer een workshop te volgen over het maken van mooie bloemarrangementen? Gezellig met een groep vrienden of collega’s als leuk werkuitje. Meldt je aan voor de bloemworkshops van bloemenvandebuurman. De workshop kan op locatie of in feestwinkel de Scharrelboet te Schagen gehouden worden. Het adres is feestwinkel de Scharrelboet. Zijperweg 4 1742 Schagen. tel 0224-769022

bloemworkshop schagenIn samenwerking met deze vrolijke feestwinkel mag ik daar gebruik maken van de ruimte om workshops te geven. Ik werk samen met feestwinkel de Scharrelboet als hun Partybloemstylist. Voor hun klanten maak ik bloemcreaties voor op feesten en bruiloften. De Scharrelboet heeft alles in een huis om een feest aan te kleden.  Je kunt er feestversiering, feestkleding, discoverlichting, bloemwerken, visagie, kapsels en nog veel meer vinden voor een bijzonder feest. Ze denken graag met je mee.

 

Kosten voor deze workshops zijn €39,95. We zorgen natuurlijk voor lekkers en drinken. Je kan zelf aangeven wat voor soort bloemenarrangement graag zou willen leren maken.

Mocht u interesse hebben stuur een mailtje naar info@descharrelboet.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.