Bruidswerk Anna Paulowna

Bruidsboeketten Anna Paulownabruidsboeketten schagen

Bruidsboeketten Anna Paulowna, bloemcorsage, zaalaankleding bruiloft. Heb je trouwplannen en ben je op zoek naar bloemwerken voor op je trouwfeest? Ik maak bruidsboeketten in allerlei soorten , kleuren en maten. Ik denk graag met je mee over jouw bruidsboeket. Het moet iets moois zijn, niet te zwaar en makkelijk vast te houden.

Ik kan ook de bloemcorsages voor je maken en bloemwerken voor in de feestzaal.  Mijn partner heeft feestwinkel de Scharrelboet, hij kan jou helpen met de verdere aankleding van de feestzaal. Hij heeft trouwversieringen, helium ballonnen, pilaren en bogen, discoverlichting en nog veel meer decoratie middelen om van jouw feestzaal een bijzondere ruimte te maken. Samen kunnen wij een complete aankleding doen voor een bruiloft.

Wij werken ook samen met een make-up artist die visagie en bruidskapsels doet. Wij kunnen zorgen voor een unieke persoonlijke. feestelijke aankleding van uw feest tegen elk budget. 

Bloemenvandebuurman feest en kadowinkel de ScharrelboetNieuwsgierig geworden, wil je meer weten. Voor meer informatie over onze mogelijkheden kun je terecht bij in onze bijzondere winkel aan de Molenvaart 17 te Anna Paulowna. De winkel gaat open vanaf half augustus 2019. Wij hopen u daar dan te mogen begroeten.

 

 

Hieronder ziet u enkele voorbeelden die ik gemaakt heb voor andere bruidsfeesten.