Bloemen abonnement Anna Paulowna nemen. Het is ook mogelijk om bij ons een bloemen abonnement af te sluiten. Je krijgt dan elke week of 2 weken ,3 weken of 1x per maand een boeket thuisbezorgd. Wij zorgen er dan voor dat er op de afgesproken momenten een boeket bezorgd wordt. Komt het een keer niet uit, geen probleem geef het op tijd door en we schuiven het boeket door naar het volgende bezorgmoment. Je kunt het per direct afsluiten en ook weer op elk moment opzeggen. Van te voren spreken we af voor welk bedrag je een abonnement wil afsluiten en wanneer de bezorgmomenten zijn.

Je kunt van te voren ook aangeven van wat voor soort bloemen je houdt en welke kleuren. Wij houden hier allemaal rekening mee tijdens het samenstellen van jouw persoonlijk boeket.

Een bloemen abonnement is ook een leuke kadotip. Geef iemand een paar maanden een boeket of bloemstuk. In overleg is veel mogelijk.

Een bloemen abonnement sluit je makkelijk bij ons af. Kom langs bij ons in de winkel of mail naar info@bloemenvandebuurman . Whatsapp kan ook 06-24171900. Je kan op verschillende manieren betalen. Je kan per periode betalen , maar ook per keer. Wij sturen dan een tikkie naar je toe met het bedrag. Lekker makkelijk en snel.

Wij zitten samen met Feest en Kadowinkel de Scharrelboet aan de Molenvaart 17a