Boeketten Anna Paulowna bestellen. Wil je een speciaal gemaakt boeket kun je dat regelen door een dag of enkele dagen van te voren door te geven wat voor soort boeket je wilt hebben en voor welk bedrag.
Wij zorgen er dan voor dat op het afgesproken tijdstip het boeket klaar staat in de winkel of dat wij het bezorgen op het afgesproken adres

Je kunt een boeket bij ons in de winkel bestellen, via Facebook of Whatsapp 06-24171900
Betalen kan in de winkel, via een factuur of makkelijk via een tikkie. Op deze manieren kan je op een makkelijke manier een boeket bestellen bij Bloemenvandebuurman, je hoeft er niet eens voor naar de winkel te komen.

Als je bij ons een bestelling hebt gedaan, houden we je op de hoogte over de voortgang. Heb je online besteld, sturen wij een foto van het boeket wat gemaakt is. Wel zo leuk als je zelf ziet wat er bezorgd gaat worden. Is het boeket bezorgd krijg je van ons ook een bericht.

Bloemen abonnement

Het is ook mogelijk om bij ons een bloemen abonnement af te sluiten. Je krijgt dan elke week of 2 weken ,3 weken of 1x per maand een boeket thuisbezorgd. Wij zorgen er dan voor dat er op de afgesproken momenten een boeket bezorgd wordt. Komt het een keer niet uit, geen probleem geef het op tijd door en we schuiven het boeket door naar het volgende bezorgmoment. Je kunt het per direct afsluiten en ook weer op elk moment opzeggen. Van te voren spreken we af voor welk bedrag je een abonnement wil afsluiten en wanneer de bezorgmomenten zijn.

Je kunt van te voren ook aangeven van wat voor soort bloemen je houdt en welke kleuren. Wij houden hier allemaal rekening mee tijdens het samenstellen van jouw persoonlijk boeket.

Weekendboeketjes

Vanaf donderdag hebben wij altijd een aantal weekendboeketjes en boeketten in de winkel staan. Deze kun je zo meenemen. Wij zitten samen met Feest en Kadowinkel de Scharrelboet aan de Molenvaart 17a in Anna Paulowna.