Bloemen abonnement bedrijven. Heb je een bedrijf of winkel en ben je op zoek naar een boeket of bloemwerk voor in je bedrijf of winkel? Het is mogelijk om als bedrijf bij ons een bloemen abonnement af te sluiten. Je krijgt dan elke week of 2 weken ,3 weken of 1x per maand een boeket of bloemstuk bezorgd bij je bedrijf of winkel.

Je kunt het per direct afsluiten en ook weer op elk moment opzeggen. Van te voren spreken we af voor welk bedrag je een abonnement wil afsluiten en wanneer de bezorgmomenten zijn. Je kunt van te voren aangeven van wat voor soort bloemen je houdt en welke kleuren. Wij houden hier allemaal rekening mee tijdens het samenstellen van het bedrijfsboeket of bloemwerk.

Heb je als bedrijf een evenement of feest, ook daar kunnen wij bloemwerk voor leveren. Ben je op zoek naar entertainment voor je feest. JIPevenementen van Feest en Kadowinkel de Scharrelboet verzorgt bedrijfsevenementen en bedrijfsfeesten.

Een bloemen abonnement sluit je makkelijk bij ons af. Kom langs bij ons in de winkel of mail naar info@bloemenvandebuurman . Whatsapp kan ook 06-24171900. Per maand of aangevraagde periode ontvang je dan van ons een factuur.

Wij zitten samen met Feest en Kadowinkel de Scharrelboet aan de Molenvaart 17a