Ja het gaat echt gebeuren he! Er komt een bruiloft aan. Hoe lang duurde het voordat je een Pinterest bord had aangemaakt? Het is namelijk echt mega leuk om inspiratie op te doen voor jullie eigen bruiloft. Er is zoveel mogelijk en je ziet zoveel leuke dingen op Pinterest ,maar het combineren van al deze mooie plaatjes en het uiteindelijk uitvoeren hiervan op de dag zelf is zo makkelijk nog niet. Vaak weet je niet waar te beginnen. Er komt veel bij kijken om alles aan te schaffen en vervolgens op jullie bruiloft te stylen zoals jullie het voor ogen hebben. Vaak is het niet mogelijk om dit een dag van tevoren te doen. En op de dag zelf je vrienden en vriendinnen te vragen is ook niet heel handig. Geen zorgen het Bloemenvandebuurman team gaat jou helpen.

Bij Bloemenvandebuurman kunnen we het complete plaatje voor jullie realiseren en leveren. De ceremonie styling, de dinertafels, de feestzaal, de bloemen, de op- en afbouw. we doen het met heel veel liefde en passie! We hebben een waanzinnig team met specialisme op styling en bloemadvies, dus wij kunnen er voor zorgen dat alles geheel op elkaar en bij jullie wensen aansluit. Je kunt bij ons uit verschillende pakketten kiezen en zo jullie ideale mix samenstellen van producten en diensten. Je kunt bij ons diverse decoratie huren of kopen.

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak met Bloemenvandebuurman om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen. Je kunt ons benaderen via Whatsapp 06-24171900 of mail info@bloemenvandebuurman.nl