Rouwwerk Anna Paulowna. Bloemen hebben iets wonderlijks. Ze geven troost en warmte. Tonen je glimlach ondanks verdriet en rouw. Rouwwerken komen in verschillende soorten en maten en worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo kan een rouwwerk op de kist (bijvoorbeeld een krans) of naast de kist worden gelegd (bijvoorbeeld troostboeketten). Een rouwwerk kan ook op het graf in de vorm van een grafstuk worden geplaatst. In alle gevallen bieden zij een manier om de laatste eer te bewijzen en troost te bieden aan de nabestaanden. Wij maken Rouwboeketten, Rouwbloemstukken, Rouwarrangementen, Rouwstuk, Rouwtak, troostboeketten.

Is er iemand in je omgeving overleden? Allereerst gecondoleerd met dit verlies. Wij willen je graag helpen met een mooi rouwstuk of rouwboeket om afscheid te nemen van de overledene. Het is voor iemand de laatste manier om afscheid te nemen van de persoon die er niet meer is. Met een bloemstuk laat je je gevoelens voor de overledene op een zeer persoonlijke manier tot uitdrukking komen. Het is voor ons belangrijk om iets moois te maken om zo die persoon te eren.

Kom langs in de winkel of benader ons via de mogelijkheden op de contactpagina
Je kan ons mailen via info@bloemenvandebuurman.nl , bellen naar de winkel 0223-769028 of Whatsappen naar 06-24171900 betalen kan via een tikkie.

Hieronder zie je een aantal rouwstukken, troostboeketten, rouwarrangementen die wij in het verleden voor klanten gemaakt hebben. Wij zitten samen met Kadowinkel de Scharrelboet aan de Molenvaart 17a in Anna Paulowna