Workshops Anna Paulowna Bij Bloemenvandebuurman. Lijkt het je leuk om een keer bij Bloemenvandebuurman een workshop te volgen? Wij houden de workshops bij ons in de winkel. Opgeven gaat makkelijk dit kan online

Geef een bloemworkshop kado.

Wil je een keer een bloemenworkshop houden met een aantal mensen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Wij houden workshops vanaf 4 personen. Hoe gaat het in zijn werk? Makkelijk! Kom langs bij ons in de winkel en we bespreken wat je zou willen maken. We spreken een datum en tijd af en de Workshop is geboekt. Betalen kan op de avond zelf, vooraf in de winkel of via een tikkie. Natuurlijk zorgen we voor een hapje en drankje en maken wij er een gezellige avond van. Wil je meer weten, kom langs in de winkel of stel je vraag via info@bloemenvandebuurman.nl Whatsapp kan ook 06-24171900

Lente of voorjaarsworkshop

Haal de lente en het voorjaar naar binnen door middel van een eigen gemaakt bloemstuk. Hoe leuk is dat . Je kunt kiezen uit 3 lente bloemstukken om te maken. Leuk om te doen met vrienden, familie, buren of collega’s. Edwin zorgt ervoor dat iedereen met wat moois naar huis gaat.

Zomer of vakantieworkshop

Ga je niet op vakantie maar wil je wel een zomers bloemstuk op je tuintafel hebben. Lekker creatief bezig zijn tijdens je vakantie? Kom naar een van de zomerworkshops. Gezellig knutselen, Edwin helpt je met het maken van een mooi zomerstuk. Je kunt kiezen uit 3 voorbeelden.

Herfstworkshop

Het wordt kouder buiten. Tijd om lekker binnen te knutselen en de herfst in huis te brengen. Kom naar een van de herfstworkshops toe. Je kunt kiezen uit 3 herfststukken. Wij zorgen voor koffie, thee en lekkers. Leuk om te doen met vrienden, buren, collega’s of familie.

Kerstworkshops

Kerstworkshops van bloemenvandebuurman zijn al bekend in de omgeving van Anna Paulowna en worden goed bezocht. De winkel is in kerstsfeer, lekker gezellig werken aan je kerststuk met vrienden, collega’s of bekenden. De kerstworkshops zijn altijd snel volgeboekt, dus wees snel met reserveren.

De workshops worden gegeven bij ons in de winkel die we samen delen met Feest en Kadowinkel de Scharrelboet.