Woonstylist Anna Paulowna. Edwin is behalve bloemist ook Woonstylist. Hij kan je helpen bij het inrichten van je woon of werkruimte. Hij heeft in het verleden al vele projecten gedaan. In de winkel vindt je ook allerlei woon en stylings artikelen. Kussens, kaarsen, lampen, beelden, schilderijen, geurartikelen, potten, vazen en nog veel meer. Zeker de moeite om een keer te komen kijken in winkel.

Interieur is méér dan een verzameling van meubels en decoratie. Ik ga terug naar de basis, eenvoud en ruimte. De oplossingen zijn vaak verrassend. Mensen die een keuze willen maken in hun woonstijl en graag verrast worden, zijn mijn ideale klant. Ik zal je uitdagen om je interieur net even anders te doen dan je gewend bent.

Wil je een frisse blik op je interieur en wel eens weten wat de mogelijkheden zijn? Wil je zelf je interieur inrichten, maar wil je een middagje met Edwin praten over hoe je dat aanpakt? Of ben je al bezig maar loop je tegen problemen aan waar je zelf niet uitkomt als: indeling, kleur of opbergruimte?

Plan een kort advies in met Edwin : € 55,- euro per uur aan huis

Wil je meer weten kom eens vrijblijvend langs in de winkel, dan kunnen we je er alles over vertellen.

Ons Adres is : Molenvaart 17a 1761 AA Anna Paulowna . Wij zitten samen met Feest en Kadowinkel De Scharrelboet in 1 winkel.